Dr.Schulze GmbH - 30 let kvalitete

Dr.Schulze GmbH - 30 let kvalitete

Podjetje Dr. Schulze je bilo ustanovljeno leta 1984 v Wilnsdorfu v Severnem Porenju na podlagi izkušenj, poglobljenega strokovnega znanja in celovite vizije na področju diamantne tehnologije, ki jih je leta 1981 dr. Reiner Schulze objavil v svojem doktoratu.

Podjetje, ki je eno izmed vodilnih nemških proizvajalcev diamantnih orodij in strojev za gradbeništvo, industrijo in obdelavo naravnega kamna,  je leta 2014 praznovalo 30. obletnico.

Dr. Schulze GmbH s ponosom predstavlja DRS-FLOOR in ponuja vse rešitve za pripravo tal na enem mestu. DRS-FLOOR obsega brusilnike z enim in več diski, loščilnike z eno glavo, rezalke strojev/brusilnike, sesalnike, zbiralnike prahu in kemikalije za beton. Poleg inovativnih obdelav z litij-silikatom ponujajo izdelke za polnjenje fug in popravilo površin.

Stroji za brušenje z več diski

Stroji za brušenje in poliranje so na voljo v različnih velikostih, od enojnih strojev z 250 mm širine brušenja do daljinsko vodenih večkolesnih strojev do 800 mm širine brušenja za večje projekte obdelave tal. Za stroje je značilno gladko delovanje, večja nosilnost, malo hrupa in skoraj ne potrebujejo vzdrževanja.


Stroji za brušenje z enim diskom

Na voljo so univerzalni, zmogljivi ter priročni brusilni stroji za brušenje različnih površin.

Stroji za poliranje

Dr. Schulze predstavlja hitri polirni stroji z brezstopenjsko nastavljivo hitrostjo vrtenja, zmogljiv hiter polirni stroji z integriranim sistemom za zbiranje prahu in  enojni stroj s širino poliranja 420 mm in planetnim zobniškim prenosom.

Ročni stroji

Na voljo so ročni stroji za poliranje z brezstopenjsko nastavljivo hitrostjo vrtenja, zmogljiv ročni brusilnik in lahek za uporabo ročni brusilni stroj za obdelavo robov in vogalov.

Stroji za talno rezkanje / rahljalniki

Na voljo so lahki in priročni talni rezkalni stroji z električnim ali bencinskim strojem in širino brušenja od 200 do 300 mm.

Stroji za peskanje

Stroji za peskanje z zaprtim krogom peska so zasnovani za hitro obdelavo velikih površin in so zato idealni za industrijske zgradbe, ceste, parkirišča itd.

Sistemi za prečiščevanje zraka

Sesalniki so mobilni in kompaktni z ročnim sistemom za čiščenje filtrov brusilnikov in rezkalnih strojev. Na voljo so tudi separatorji s sistemom za zbiranje in odstranjevanje prahu.