Prednosti snežnih frez GardenPro

Prednosti snežnih frez GardenPro

1.  MOČAN LONCIN 420 ccm SNOW MOTOR

Snežne freze GardenPro so opremljene z močnim 420 ccm motorjem. Gre za zračno hlajen 4-takten bencinski motor, ki je v praksi zelo razširjen. Zadostuje vsem predpisom EGS. Moč na gredi motorja je 15KS. Ohišje nudi celovito zaščito pred zunanjimi vplivi. Menjava olja je zelo preprosta - dotok zgoraj.

2.  "Y" OJAČITVENI NOSILEC NAD VRETENOM

Stabilnost vretena je ključnega pomena za brezhibno in dolgotrajno obratovanje rolbe. Nosilec dodatno poskrbi za stabilnost, pri tem pa popolnoma nič ne ovira vhoda snega v drugo stopnjo izmetavanja. Življenjska doba reduktorja se s tem zelo poveča.

3.  IZKLOP REDUKTORJA - ENOSTAVNO OBRAČANJE

Hkratna obremenitev obeh koles ali gosenic omogoča izrazito velik oprijem. Pri zavojih ali obračanjih pa enostavno stisnemo ročico in snežna freza se z lahkoto vodi.

4.  ENOROČNO VODENJE - VSE KOMANDE NA PANELU

Ko snežno frezo spravimo v pogon in hkrati še stisnemo ročico za frezanje, se nam fizično samodejno zaskoči ročica in imamo eno roko prosto, tako da lahko med samim frezanjem spreminjamo smer in višino izmeta snega. Dejansko snežno frezo upravljamo z eno roko. Vse funkcije so na panelu, kjer so takoj in enostavno dostopne. Izmet je lahko vodljiv tudi preko motorjev (odvisno od modela - serija exkluziv), kar še dodatno poenostavi delo.

5.  VELIK IN EDINSTVENO OBLIKOVAN IZMET

Za učinkovito frezanje predvsem južnega snega je zelo pomemben vstop snega v sam izmetni kanal. Snežne freze GardenPro imajo izmetne kanale velikih premerov brez robov, kjer bi se lahko nabiral sneg, in so lepo oblikovane, da je izmet snega kar se da učinkovit.
Posebej gre poudariti odprtost izmeta na samem začetku, saj omogoča nemoten izmet še tako mokrega snega. Frezamo lahko dobesedno snežno brozgo.

6.  16 col KOLESA S SNOW PROFILOM

Velika 16 col kolesa z zimskim profilom skrbijo za močan oprijem. Na voljo so še verige.
Dimenzija: 16 x 6,5 - 6.

7.  3-TOČKOVNO VODENE GOSENICE

Velike, predvsem pa široke gosenice omogočajo izreden oprijem na vseh površinah. So nepogrešljive pri frezanju v strminah.


8.  DRSNIKI IZ UMETNE MASE

PVC drsnike oblikuje izredno velika naležna površina, kar je zelo pomembno pri čiščenju neravnih in makadamskih površin.
Hkrati pa ti drsniki ne puščajo sledi na tlakovcih in asfaltu. Pri kovinskih drsnikih predstavlja dodaten problem korozija, ki jih najeda. Le-ta še dodatno pušča sledi na površini.
9.  NOŽI ZA REZANJE VISOKEGA SNEGA
Frezanje visokega snega je pravi užitek. Dodatno nameščeni noži na zunanji strani snežne freze poskrbijo, da je rob snega pravokoten. Frezanje je hitrejše in učinkovitejše, saj ni "podiranja" snega na že očiščeno površino. Serijsko pri liniji exkluziv.
10.  VELIKA IZBIRA FREZ
Izredno široka paleta snežnih frez omogoča optimalno izbiro. Izbiramo lahko med tremi širinami, stopnjo avtomatiziranosti in pogonom. Tako lahko vsak najde zase najbolj primerno snežno frezo.
Skupno preko 15 različnih modelov frez.
11.  SERVISIRANJE IN REZERVNI DELI
Urejena servisna mreža in zaloga vseh vitalnih rezervnih delov sta garancija za brezskrben nakup.
12.  BREZPLAČNA DOSTAVA
Vse snežne freze pri nas sestavimo, uredimo servis, nalijemo olje in bencin in preizkusimo. Šele tako preizkušene potem dostavljamo povsem brezplačno na vaš naslov.
Ob dostavi demonstriramo delo in vas seznanimo s pravili varne uporabe snežne freze.